December

Avondje vrouwenhumor

Nele Goossens & Ann Nelissen

<

10/12/2015      Deuren: 19u30    Aanvang: 20u30      20 (VVK) 25 (ADK)

Nele Goossens

Hoe laadt u uw boodschappentas in? Wat doet u als u één van uw sokken kwijt bent? Waar speelde u mee toen u 8 jaar was? Waar koopt u uw ondergoed? Op deze en andere vragen geeft iedereen eeen totaal ander antwoord. In” ’t Zal wel zijn” krijgt u de antwoorden van Nele vanuit haar kijk op de wereld! Geïnspireerd door haar eigen leven,stapt Nele het podium op. Nele zal praten,zingen,fluisteren en roepen met maar één bedoeling: dat u lacht…. Lacht om de wereld,om kleinmenselijke dingen en vooral om haar! “’t Zal wel zijn” de nieuwe cabaretvoorstelling van Nele Goossens, is een voorstelling die als een sneltrein vertrekt en pas stopt als het doek valt!

Ann Nelissen

Mannen zijn met uitsterven bedreigd! Volgens de Australische professor Jennifer Garner is het mannelijke DNA langzaam maar zeker aan het afbrokkelen. Binnen 5 miljoen jaar zou het helemaal verdwenen zijn. De man is dus een uitstervende diersoort en daarom doet An Nelissen in haar 10de soloproductie een warme oproep om de man te redden. Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan? Of wat zouden we niet doen, als er geen mannen meer zijn? Ja, mannen: het is zover, een feministe neemt het voor jullie op. Dat we dat nog mogen meemaken!

An Nelissen maakt na een vruchtbare carrière in het repertoiretheater en op televisie, sinds 1997 boeiende solovoorstellingen voor nieuwsgierige mannen en vrouwen die graag lachen. Met haar spraakmakende “Vaginamonologen”, “Menopauzemonoloog” en “Moedermonoloog” lokte ze tienduizenden toeschouwers naar de zalen en deed ze de mensen lachen met taboe-onderwerpen en situaties. Dankzij herkenbare en zeer persoonlijke verhalen slaagt zij er keer op keer in om een verrassende kijk op het leven te bieden.

Sociale Media

-->

Copyright © 2015 All rights reserved Red Nose Club